Het financieel-dashboard bied niet alleen is een visuele weergave van belangrijke metrische gegevens waarmee u snel gegevens op één plaats kunt bekijken en analyseren. Dashboards bieden niet alleen een gecombineerde weergave van gegevens, maar maakt selfservice business intelligence mogelijk, waarbij u als ondernemer gegevens kunnen filteren zodat alleen datgene wordt weergegeven wat voor de ondernemer van belang is.

Dashboard SB+
Afas SB+
Dashboard SB+ afas

Als ondernemer is het belangrijk om inzicht te hebben in uw financiële situatie. Bij administratiekantoor Betuwe bieden we u de mogelijkheid om dit inzicht te verkrijgen via uw eigen financieel-dashboard. Met ons online dashboard heeft u 24/7 toegang tot uw financiële gegevens, waardoor u altijd op de hoogte bent van uw actuele financiële situatie van uw onderneming. U kunt eenvoudig uw omzet, kosten en winst bekijken, evenals belangrijke rapportages en pronoss.

Ons dashboard biedt ook de mogelijkheid om direct met ons te communiceren en om belangrijke documenten te delen en te ondertekenen. Hierdoor wordt het bijhouden van uw administratie nog eenvoudiger en efficiënter.  Daarnaast biedt ons dashboard nog meer voordelen. Het stelt u in staat om snel en efficiënt beslissingen te nemen op basis van de beschikbare gegevens. Dit is vooral handig wanneer u snel wilt reageren op veranderingen in de markt of wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen voor uw onderneming.

Ons dashboard is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar biedt ook de mogelijkheid om te integreren met andere softwareoplossingen die u gebruikt voor uw onderneming.  Hierdoor kunt u al uw belangrijk gegevens op een plaats bekijken, zonder dat u verschillende systemen hoeft te openen en vergelijken.

Tot slot biedt ons dashboard de mogelijkheid om uw financiële situatie te analyseren en te optimaliseren.

Door de beschikbare gegevens te bekijken en te analyseren, kunnen we als administratiekantoor u helpen om uw financiële situatie te verbeteren en uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hierdoor kunt u uw onderneming verder laten groeien en uw doelen bereiken. Kortom, ons dashboard is een onmisbare tool voor elk ondernemer die zijn financiële situatie wil beherenden optimaliseren.