Uw partner in administratieve dienstverlening

Administratiekantoor Betuwe begrijpt het belang van een soepele en efficiënte administratieve processen voor bedrijven van alle groottes. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan administratieve diensten die zijn ontworpen om u te ontlasten, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: uw bedrijf laten groeien.

Wij helpen u graag om uw administratie efficiënter te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

  • Boekhouding:Wij verzorgen uw volledige boekhouding, van het inboeken van facturen tot het opstellen van jaarrekeningen.
  • Fiscaal advies:Onze fiscalisten helpen u bij complexe belastingaangelegenheden en ontwikkelen fiscaal vriendelijke strategieën voor uw bedrijf.
  • Salarisadministratie:Wij verzorgen uw personeelsadministratie, inclusief salarisadministratie, vakantiegeld en pensioen.
  • Financiële rapportage:Wij stellen financiële rapportages op die u inzicht geven in de financiële positie van uw bedrijf.

Enkele van de veel voorkomende taken die wij uitvoeren, zijn:


1. Boekhouding


Wij houden de financiële gegevens bij, zoals inkomsten, uitgaven, salarisadministratie en facturatie. Dit omvat het opstellen van financiële overzichten, zoals de winst- en verliesrekening en de balans.


2. Belastingaangifte


Wij bereiden belastingaangiften voor en dienen deze in voor bedrijven, inclusief de aangifte van de omzetbelasting (btw) en de vennootschapsbelasting.


3. Financiële rapportage


Wij verstrekken regelmatige financiële rapporten aan het management van een bedrijf, zodat zij inzicht hebben in de financiële prestaties en de besluitvorming kunnen ondersteunen.


4. Salarisadministratie


Wij verwerken salarissen, berekenen belastingen en sociale premies, en stellen loonstroken op voor werknemers.


5. Adviesdiensten


Wij verstrekken advies op het gebied van financiële planning, budgettering, belastingstrategieën en algemene bedrijfsvoering.Bij Administratiekantoor Betuwe werken we nauw samen met onze klanten om eenduidelijk inzicht te krijgen in hun bedrijfsactiviteiten en doelstellingen.

Wij fungeren ook als een belangrijke bron van informatie en advies bij financiële en boekhoudkundige vraagstukken.


Het is belangrijk om op te merken dat onze specifieke diensten en competenties kunnen variëren. Wij hebben specialisaties in bepaalde sectoren, zoals de gezondheidszorg of de horeca, terwijl we ook een breed scala aan klanten bedienen.


Als je specifieke vragen hebt over Administratiekantoor Betuwe, raad ik je aan om contact met ons op te nemen voor gedetailleerde informatie die specifiek is voor ons kantoor.

Als deskundigen staan wij voor u klaar om u te helpen bij het nemen van verstandige beslissingen op het gebied van uw bedrijfsvoering, variërend van salarisadministratie tot investeringen.

unsplash