Salarisadministratie

Administratiekantoor Betuwe
voor MKB, ZZP'ers en particulieren.

Als werkgever heeft u een grote verantwoordelijkheid als het gaat om het bijhouden van de Salarisadministratie. Het betreft de administratie van alle lonen en salarissen die u als werkgever uitbetaalt aan uw medewerkers. Het is een complexe materie waarbij u rekening moet houden met allerlei wet- en regelgeving en waar ook nog eens veel papierwerk bij komt kijken. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om de Salarisadministratie uit te besteden aan een administratiekantoor.

Salarisadministratie 1
Salarisadministratie 3

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw Salarisadministratie in de Betuwe, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons administratiekantoor is gespecialiseerd in het voeren van Salarisadministraties voor bedrijven in verschillende branches en kan u volledig ontzorgen op het gebied van salarisverwerking en aanverwante zaken.

Wij begrijpen dat ieder bedrijf uniek is en daarom bieden wij onze diensten op maat aan. Wij zorgen ervoor dat uw Salarisadministratie voldoet aan alle wettelijke eisen en dat uw werknemers tijdig en correct worden uitbetaald. Periodiek levert u bij ons de loongegevens aan, zoals uitbetaalde nettolonen, aantal gewerkte dagen en uren, uit te betalen vergoedingen, etc., waarna wij voor u aan de slag gaan. Indien uw werknemer korte of langere tijd uit de roulatie is dan zorgen wij ervoor dat alle benodigde informatie bij de diverse uitvoeringsinstanties (bijv. het UWV) komt.

Onze dienstverlening omvat onder andere het opstellen van loonstroken voor uw werknemers, het verzorgen van de jaaropgave voor de werknemer, uitvoeringsinstelling en belastingdienst, het doen van aangiftes, loonbelasting en het afhandelen van ziekmeldingen. Daarnaast bieden wij begeleiding bij looncontroles door de belastingdienst en bedrijfstakorganisaties.

Ons administratiekantoor in de Betuwe beschikt over ervaren en deskundige medewerkers die u kunnen adviseren en ondersteunen bij vraagstukken rondom uw Salarisadministratie. Wij staan voor u klaar en zijn altijd bereikbaar voor vragen en advies. Door het uitbesteden van uw Salarisadministratie aan ons, kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten en bespaart u tijd en kosten.

Kortom, als u uw Salarisadministratie wilt uitbesteden aan een professioneel administratiekantoor in de Betuwe, dan kunt u op ons rekenen. Wij ontzorgen u graag op het gebied van Salarisadministratie, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en kunt blijven groeien als bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.

Heeft u vragen of bent u benieuwd of dit bij uw bedrijf past?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.