Scan en herken

Scan en Herken: Efficiënt Facturen en Bonnen Verwerken


Met Scan en Herken bij administratiekantoor Betuwe worden je facturen en bonnen digitaal verwerkt. Dankzij deze geautomatiseerde oplossing hoef je geen opgespaarde facturen meer naar de boekhouder te brengen. Het is een gebruiksvriendelijke scan- en herkensoftware die je in staat stelt om inkomende documenten snel en efficiënt te verwerken.

Met Scan en Herken kun je jouw facturen en bonnen digitaal uploaden via de mail of een smartphone-app naar je eigen beveiligde administratieomgeving. Deze software ondersteunt PDF-facturen met UBL (Universal Business Language) en biedt regelherkenning om het boeken nog eenvoudiger te maken. Het proces is snel en foutgevoeligheid wordt verminderd.

Belangrijke voordelen:

  1. Tijd- en kostenefficiëntie: Doordat je de facturen digitaal verwerkt, bespaar je kostbare tijd en verminder je administratieve kosten. Je kunt binnen enkele seconden automatische boekingsvoorstellen genereren voor zowel facturen als bonnen.

  2. Makkelijk implementeerbaar: De Scan en Herken-software kan eenvoudig geïntegreerd worden in je bestaande administratieve systeem. Hierdoor kun je snel profiteren van de voordelen zonder ingrijpende veranderingen.

  3. Veiligheid: Je geüploade documenten worden opgeslagen in een beveiligde administratieomgeving, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de vertrouwelijkheid van je gegevens.

  4. Foutreductie: Door de geautomatiseerde verwerking van facturen en bonnen wordt de kans op menselijke fouten aanzienlijk verminderd. Hierdoor heb je een betrouwbare en nauwkeurige boekhouding.

Kies voor efficiëntie met Scan en Herken

Met Scan en Herken bij administratiekantoor Betuwe profiteer je van een totaaloplossing voor het verwerken van je facturen en bonnen. Je kunt snel en efficiënt werken met de gebruiksvriendelijke scan- en herkensoftware. Implementatie is eenvoudig en het resultaat is een foutloze en georganiseerde administratie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Scan en Herken jouw bedrijf kan helpen groeien.

unsplash