Service

Full service Administratiekantoor Betuwe  - Boekhouden met real-time inzicht

Onze service bestaat uit een toegewijde financiële adviseur die u bij elke stap zal begeleiden en ondersteunen - telefonisch, per e-mail of persoonlijk.

Boekhouding online

Via het klantportaal in onze boekhouding programma kunnen cliënten accountants eenvoudig samenwerken met de accountants.

Hier worden alle aangiftestromen en workflow beschikbaar gemaakt, zodat de klant veilig op één centrale plek kan inloggen en relevante stukken kan aanleveren.

Deze worden vervolgens verwerkt door ons geavanceerde scan- en herkensysteem.


Read more

Digitaal samenwerken

Voor de client is de toekomst en digitale transformatie is cruciaal om als organisaties om proactief te willen en kunnen handelen.

In de praktijk zien wij dat veel ondernemers nog steeds werken met verschillende losse programma's, zoals voor offertes, facturen en scan- en herkenoplossingen.

Onze oplossing biedt een alles-in-één oplossing voor een efficiëntere en geïntegreerde workflow.

Fiscale dienstverlening

Onze fiscale dienstverlening beperkt zich niet tot het moment van de aangifte, maarloopt het hele jaar door, zodat we de voor jou een optimaal resultaat kunnen realiseren.

Scan en herken

Administratiekantoor Betuwe helpt de ondernemer bij de uitvoering van scan en herken technologie voor het automatisch verwerken van facturen.

Dit zorgt voor een hogere efficiëntie en minder fouten in de boekhouding, wat de ondernemer tijd en geld bespaart en hem in staat stelt zich te concentreren op zijn kernactiviteiten.


Read more

Samenwerken met je accountant

Door online samen te werken met de accountant heeft de ondernemer direct toegang tot zijn boekhouding en volledige dossier, inclusief fiscale aangiften en jaarrekeningen. Dit biedt de ondernemer meer transparantie en controle over zijn financiën, wat bijdraagt aan een betere en efficiëntere bedrijfsvoering.


Strategie en planning

Financiële strategie en planning creëren een plan om uw Financiële strategische doelstellingen te bereiken. Het proces van strategische planning omvat het verkrijgen van inzicht van een dashboard , het ontwikkelen van een strategie en het beheren van prestaties zodra het plan in werking is getreden.

unsplash